Spring naar content

Trainingen & prijzen

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met Tellington TTouch® of eerst eens wilt kijken wat de methode precies inhoudt: bij mij kun je een kennismakingstraining boeken, maar ook direct een eerste uitgebreide afspraak maken. Daarna kun je geheel naar wens en behoefte een vervolgtraining plannen. Normaal gesproken zijn een paar trainingen al voldoende om belangrijke veranderingen teweeg te brengen, mits je het geleerde in je dagelijks leven integreert.

Tijdens de training leer je onderandere:

  • met touches en body wraps te werken
  • nieuwe leidtechnieken toe te passen in het kader van het grondwerk
  • de lichaamssignalen van je hond te lezen en te beoordelen, bijvoorbeeld de positie van het hoofd of de staart, de lichaamsspanning, de loop, kalmerende signalen, enz.
  • anders naar je hond te kijken en meer begrip voor zijn gedrag te ontwikkelen
IL_003
IL_007
IL_010
IL_002

Kennismakingstraining

Wil je graag meer weten over de Tellington TTouch® methode en persoonlijk kennismaken met mij en mijn werkwijze? Maak dan een afspraak voor een half uur durende kennismakingstraining. Daarin licht ik de drie pijlers van Tellington TTouch® toe aan de hand van één concrete oefening per pijler. Als je vragen hebt, kun je die meteen stellen. Tegelijkertijd kun je mij vertellen wat je wensen en doelen zijn en kan ik kennismaken met je hond. Na afloop van de training hoor je van mij welke manier van werken mij het meest geschikt lijkt om je hond en jou optimaal te ondersteunen. Thuis kun je dan op je gemak kijken of de voorgestelde methode iets voor jou is en of je een eerste afspraak wilt maken.

Duur: ca. 30 minuten
Prijs: € 20

Eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak gaan we samen dieper in op wat je wilt bereiken en hoe ik denk dit samen met jou en je hond te realiseren. Voor jou betekent dit dat je meer informatie over de Tellington TTouch® methode ontvangt en hoe je deze thuis kunt integreren, terwijl ik een beter beeld van je hond krijg en meer over zijn (voor-) geschiedenis leer. Als je hond voldoende vertrouwen heeft, gaan we meteen van start en identificeren we al een paar lievelingstechnieken uit de ‚Tellington-gereedschapskist‘ voor je hond en voor jou.

Duur: ca. 60 minuten
Prijs: € 55

Vervolgtraining

Na de eerste afspraak kun je verdere afspraken maken. De inhoud van de vervolgtrainingen wordt flexibel bepaald en volledig aan jouw individuele behoeftes en die van je hond aangepast. Wat we gaan doen, hangt ook altijd af van hoe je hond zich die dag voelt. Over het algemeen vindt er na een paar afspraken al zichtbaar verandering plaats.

Duur: ca. 50 minuten
Prijs: € 45

De training kan naar wens bij mij of bij jou thuis plaatsvinden of op een locatie die bij een bepaalde oefening past. De reiskosten zijn binnen een straal van 15 kilometer rond 8131 DH Wijhe in de trainingsprijs inbegrepen. Vanaf 16 kilometer bereken ik een bedrag van EUR 0,20 per gereden kilometer.

Wil je graag meer weten of een afspraak maken?

Neem dan gerust telefonisch contact met mij op onder nummer 06 - 12 12 77 15 of stuur een e-mail of gebruik het formulier op deze pagina.

Scroll naar boven